Fixa håret snyggt hemma:

Snyggt själv fall:

Såhär gör du:

1. Tvätta håret med schampoo (inget balsam på ett par dagar). Handdukstorna håret.

2. Lägg upp håret på de största spolarna du hittar. Ta ur när det är torrt. Kamma igenom lockarna försiktigt med fingrarna.

(Vill du fuska lite, använd fönen. Men jag rekommenderar att inte använda fön för mycket!)

3. Massera in volummousse i händerna, krama in i hela håret och låt torka. Använd dock inte för mycket. Lite grann räcker.

4. Spraya med fixerande spray.

 

Partyprinsessan Tara Reid – en frisyr för mellanlångt till långt hår…

Såhär gör du frisyren: Tvätta håret med schampoo och handdukstorka. Rulla upp håret på stora spolar i det fuktiga håret. När allt är torrt, tar du ur spolarna och drar försiktigt igenom med fingrarna. Arbeta in lite mousse i håret och avsluta med en fixerande spray.

Tips: Tvätta inte håret med balsam några dagar innan festen eftersom balsam gör håret mjukt, vilket sannolikt leder till att spolarna glider ur håret och håret tyngs = ingen volym.

Tips: För att snabba på torkningen kan du använda dig av en fön. Glöm inte att ställa in den på kalluft så tar inte hårstråna lika mycket stryk.

Köptips: Självhäftande spolar finns på H&M

Tips: till denna frisyr bör du inte ha tvättat håret med balsam eller haft hårinpackning på minst 2 dygn! Lockarna kommer inte att hålla annars eftersom balsam och hårinpackning tynger håret.

Såhär gör du frisyren:

1: Fukta hela håret och arbeta in en volymmousse i håret. Använd bara lite ytligt över håret. Rulla sedan upp det med stora spolar. Det är inte så svårt att få till det på egen hand, lättast är om du har självhäftande spolar.

2: Ta ur spolarna när håret är torrt. Tupera håret mitt på huvudet. Fördela det tuperade både bakåt samt på sidan och kamma därefter det fint på det övre hårstråna så att inte den ”trassliga” tuperingen syns därunder.

3: Låt det övriga håret svalla och spraya med en fixerande spray.

Färdigt!

 

Källa: http://emmalou.myshowroom.se

// madeleine


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0